motek25.jpg
מוצרים פופולריים
עדכונים אחרונים מהבלוג
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
חותכן  עוגיות  סט  חותכני  סוכריות  לפאנץ  אינסרט  לקישוט  עוגה  מערוך  חותכנים  פרחים  מלא  אוקלון  גדולים  צורת  לב  פרח  כוכבים  קפיץ  להכנת  בורדר  jem  רכבת  כפול  חלקים  pme  פרפרים  בקופסה  לבבות  wilton  תינוק  יונה  פאנץ  לעוגה  מדוגם  גדול  דגל  כף  מבחר  פרפר  כוכב  girl  תפוח  מרציפן  לחיתוך  ערכה  פירות  חתונה  חנוכיה  girly  playground  עגלת  kisses  bigboy  מרגריטה  לימודים  חי  שמפניה  כוס  צפרדע  בית  עוגת  פרה  פרת  משה  רבנו  סיום  חיפושית  שפתון  רקדנית  דולפין  שפירית  נר  עם  בגד  גוף  קאפקייק  שמלה  רגל  גביע  גלידה  שפתיים  עקב  נעל  ירפה  יד  מכונית  ארנב  מכשפה  fun  ליפסטיק  דג  קטן  מגן  דוד  נסיך  חתן  מן  בקבוק  ינג  ריבוע  אוזני  המן  עץ  225  טבעי  berry  כחול  hazelnut  חום  אגוז  blue  דייזי  בלוסום  פפיונים  שימושי  סרטים  רב  orange  תפוז  yellow  sun  שמש  צהוב  apple  green  סגול  לבנדר  pink  כתום  cherry  דובדבן  lavender  ורוד  קטנה  כסף  אמיתיות  שונים  צבעים  וערב  נירוסטה  כדורים  קטנים  קישוטים  אכילים  אכילות  דמויות  כדורי  פנינה 
דף הבית מתכונים וטיפים

מתכון להכנת בצק מרשמלו...

(9 דירוגים, ממוצע 3.89 מתוך 5)

ישנם סוגים שונים של בצקים מוכרים לציפוי - בצק הסוכר האהוב וכמובן, בצק שוקולד, מרציפן ובצק המרשמלו שידוע בשמו ה-MMF
מצרכים דרושים:
1 חבילת מרשמלו גדולה בצבע לבן
2 כפות מים
כ-500 ג` אבקת סוכר עדינה (מנופה)
1-2 כף שורטנניג או מרגרינה
אפשר להוסיף צבע מאכל בג`ל וכן תמצית טעם

ממיסים את המרשמלו במיקרו בפולסים קצרים של דקה עד שהמרשמלואים נמסים והופכים אוורירים. מערבבים היטב אחרי כל חימום כדי שלא ישרף. אם רוצים להוציף צבע ותמצית טעם - זה הזמן. יש שמעדיפים להטמיע את הצבע לאחר מכן אחרי שהבצק מגובש כבר בדומה לצביעת בצק סוכר, אולם הוספת הצבע כאשר המרשמלו נוזלי תמנע הווצרות סדקים לאחר מכן. משמנים במרגרינה קערה וכף, מעבירים את המרשמלו לקערה ומתחילים להוסיף לאט לאט את אבקת הסוכר. מערבבים עם הכף המשומנת. כמות אבקת הסוכר משתנה בהתאם ללחות באויר ולעונת השנה, לכן הכמות הרשומה היא "כ500 ג`"; צריך להוסיף אבקת סוכר עד שמתקבל מרקם של בצק לא דביק. משמנים (שוב, במרגרינה) משטח עבודה ואת הידיים ולשים את הבצק היטב. עוטפים את הבצק בשכבת מרגרינה דקה, אורזים היטב בנילון נצמד ונותנים לו לנוח. ניתן להשתמש בו מיד אולם מנוחה קלה תייצב את הבצק ותכין אותו טוב יותר לעיבוד. העבודה איתו לאחר מכן מאוד נעימה - לישה על מעט אבקת סוכר (לא קורנפלור!) תחזיר לו את הגמישות. אם הוא נוזלי ורך מדי - ניתן להוסיף לו עוד מעט אבקת סוכר. אם הוא יבש וקשה - ניתן לחממו קצרות במיקרו. זהו.
זה בצק טעים, נעים, מפתיע ונורא כייף לתת אותו לילדים כמשחק (הוא לא מתקשה כ"כ מהר).